پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران تشکیل شد اقامه نمازجماعت به امامت یک خانم روی آنتن شبکه سه رفت + عکس پخش سریال «مولانا» در شبکه نمایش خانگی نمایشگاه «نگاره‌های ماندگار» در موزه بزرگ خراسان | سیر روح در عالم معنا «زیبا صدایم کن» رسول صدرعاملی کلید خورد شعر همان عشق، همان زندگی | درباره مهرداد اوستا، شاعر غزل‌های خیال‌انگیز محمدرضا فروتن و میترا حجار با «نیلگون» در راه سینما آخرین نشانه‌های نمک نورالدین | نگاهی به فصل پنجم سریال «نون خ»، ساخته سعید آقاخانی کارگردان نمایش «کلنل»: بزنگاه‌های تاریخی ما، زمینه ساز  تولید آثار هنری است آواز پرنده‌های صبح فروش حیرت انگیز «گارفیلد» در اولین هفته اکران «سمرقند»، برای خانواده بزرگ فارسی زبانان | کتاب تازه شاعر خراسانی در نمایشگاه کتاب تهران پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی «برج آخر» اثر سوفیا موسویان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ آلبوم «عشق ناباور» در راه بازار موسیقی کنسرت‌های پاپ اردیبهشت ۱۴۰۳ + زمان و مکان تأکید هیئت رسانه‌ای ایران و عراق بر انعقاد «تفاهم‌نامه همکاری» و تشکیل «شورای رسانه‌ای مشترک» + آلبوم تصاویر برنارد هیل بازیگر «ارباب حلقه ها» و «تایتانیک» درگذشت + بیوگرافی
سرخط خبرها

سند البسه ایرانی اسلامی آماده ارائه به شورای عالی انقلاب فرهنگی است

  • کد خبر: ۲۱۵۵۷۱
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
سند البسه ایرانی اسلامی آماده ارائه به شورای عالی انقلاب فرهنگی است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: سند البسه ایرانی اسلامی با همکاری شورای فرهنگ عمومی کشور تدوین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، سه‌شنبه پانزدهم اسفندماه در آیین افتتاح نخستین مرکز طراحی و تولید البسه ایرانی - اسلامی (شمیم یاس)، اظهار کرد: نخستین مرکز تخصصی تولید و توزیع البسه اسلامی ایرانی یکی از آرزو‌های دیرینه بود که دلسوزان، دغدغه‌مندان و مومنین، سال‌ها دغدغه شکل‌گیری آن را داشتند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به بین‌المللی شدن این طرح، ادامه داد: این فعالیت حکیمانه، نیاز اجتماعی کشور بوده و موجب اشتغال‌زایی خواهد شد. طرح‌های استفاده شده روی این البسه نشان از دقت و تلاش ایجاد کنندگان آن دارد.

وی افزود: ما به شدت نیازمند حکمرانی البسه ایرانی اسلامی هستیم. این حکمرانی نیازمند یک راهبری است که مقام معظم رهبری آن را اعلام کرده اند. بعد از راهبری ایشان، نوبت به سیاستگذاری می‌رسد بویژه اینکه تاکنون سند البسه ایرانی اسلامی در کشور نداشته‌ایم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، تنظیم‌گری را گام سوم این سیاستگذاری دانست و تصریح کرد: این کار وظیفه مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های اجرایی بوده و وزارت صمت، وزارت میراث فرهنگی، وزارت ارشاد، وزارت علوم و وزارت بهداشت نقش مهمی در آن خواهند داشت. اگر کارمندان لباس‌های مشخصی با طراحی ایرانی اسلامی داشته باشند، این مرکز می‌تواند البسه مورد نیاز را تامین کند. البته پیش از آن باید تنظیم‌گری صورت بگیرد.

وی گفت: از مجلس شورای اسلامی آینده توقع داریم در راستای سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه البسه ایرانی اسلامی، قوانین مورد نیاز را مصوب کنند تا دستگاه‌های دولتی آن را اجرا کنند. دستگاه‌های مسئول نیز باید به طور جدی جلوی قاچاق لباس را بگیرند. اگر از تولید کننده حمایت شود، از واردات ۴۰ تا ۵۰ درصدی البسه قاچاق جلوگیری خواهد شد.

وی اظهار کرد: این کار نیازمند تنظیم‌گری حکمرانانه است نه اینکه شاهد تصمیم‌های متناقض باشیم. بعد از این مراحل نیازمند تصدی‌گری هستیم که نخستین مرکز تصدی‌گری در حوزه طراحی و تولید و عرضه در استان مرکزی شکل گرفته است. البته تولید پارچه مشکی در کردستان شکل گرفته و تولید نخ نیز از نیاز‌های این حوزه است. باید این زنجیره از راهبری تا تصدی‌گری در کشور شکل بگیرد.

خسروپناه با تاکید بر استمرار حمایت استانداری و اوقاف از این مرکز، ادامه داد: حمایت‌ها از این مرکز می‌تواند موجب کاهش هزینه‌ها شده و محصول مرغوب با قیمت مناسب به دست مشتری خواهد رسید. حمایت مدیران دستگاه‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی در این مجموعه را چند برابر کند. شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور نیز بر این روند نظارت خواهد داشت.

وی با تاکید بر افزایش کیفیت محصولات این مرکز، افزود: نباید به خاطر مسائل مالی، کیفیت تولیدات آسیب ببیند. باید سیاست نوآوری لحظه به لحظه در طراحی‌ها انجام بگیرد، زیرا نسل جوان به طراحی‌های نو گرایش داشته و اسلام معتقد به زیبایی است. باید از تجربه کشور‌های اسلامی و هوش مصنوعی استفاده شود تا شاهد یک مرکز بین‌المللی تولید البسه اسلامی ایرانی در کشور باشیم تا کشور‌های اسلامی و کشور‌های غیراسلامی که به زیست عفیفانه معتقدند، این محصولات را استفاده کنند.

فرزاد مخلص‌الائمه، استاندار مرکزی نیز در این مراسم گفت: مرکز شمیم یاس در پاسخ به نیاز اساسی جامعه ارزشی کشور طراحی شد و مجموعه‌های متعددی از دستگاه‌های کشور از جمله اوقاف، شهرداری و بخش خصوصی پای کار آمدند.

وی ادامه داد: این نام تا تبدیل شدن به برند، راه بلندی را پیش رو داشته و نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف است. امیدواریم این برند، کشوری شده و هر خانواده ایرانی در هر نقطه کشور به دنبال آن باشند، این یک نیاز اساسی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->